Piacere: pracer á italiana
Piacere é a nova proposta gastronómica do Pazo Los Escudos. Un restaurante italiano que reúne tradición e orixinalidade nun espazo con salóns luminosos e terraza nos xardíns do pazo. O […]
» Ler máisPiacere é a nova proposta gastronómica do Pazo Los Escudos. Un restaurante italiano que reúne tradición e orixinalidade nun espazo con salóns luminosos e terraza nos xardíns do pazo. O […]
» Ler máisDesde o mesmo corazón de Galicia, enfornado na cociña de Pazo de Vilane, a marca galega que introduciu por primeira vez en España os ovos campeiros de galiñas criadas en […]
» Ler máisCielito Querido é un novo café na Rúa Pizarro, con cociña aberta durante todo o día e especializada en brunch e merendas con sabor mexicano. Espazo amplo, tanto interior como […]
» Ler máisGastronomía e diversión son as premisas deste local da zona vella comandado polos irmáns Carlos e Paula Puga desde 2021. Estamos ante un concepto anovador para entender a hostalería; cada […]
» Ler máisDesde finais de decembro, a nosa cidade conta cun novo local no que gozar da cociña nun formato diferente. Trátase de Sin Prisa, un «multiespazo» aberto polos irmáns Roberto e […]
» Ler máisLa Artesata é un restaurante de bocadillos de calidade, con recheos traballados e diferentes, envoltos no pan perfecto. Acaban de reabrir o local con terraza a poucos metros da Alameda. […]
» Ler máisChegou a época en que se pode levantar a copa con máis soltura que o resto do ano. Se queremos que os nosos brindes teñan un aire distinto e fuxir, […]
» Ler máisCuñados, socios e, ante todo, grandes afeccionados á cervexa. Pablo Fontán e Alberto Mosquera empezaron a producir os primeiros litros da súa bebida preferida por diversión, pero axiña caeron na […]
» Ler máisDoce, amargo ou aromático, o vermú conquista as papilas gustativas, especialmente con algo apetitoso para amenizar a espera ata o xantar. Os vermús de La Fabulosa están elaborados seguindo unha […]
» Ler máis