Crudeza, cevichería de autor
O chef venezolano Óscar Gutiérrez crea no seu local de Don Bosco pratos sorprendentes sen necesidade de calor. Crudeza é a primeira cevichería de Vigo, na que tamén atoparemos pratos […]
» Ler máisO chef venezolano Óscar Gutiérrez crea no seu local de Don Bosco pratos sorprendentes sen necesidade de calor. Crudeza é a primeira cevichería de Vigo, na que tamén atoparemos pratos […]
» Ler máisEspumoso albariño, espumoso mencía rosé, sangría y sangría rosé. Alma Atlántica lanza unha liña de viños lixeiros, con burbullas e base de uva galega para maridar con todos os planazos […]
» Ler máisLa Mesa de Conus é unha das propostas máis orixinais que atopamos no panorama gastronómico galego. Sen perder de vista a esixencia pola calidade e a innovación gastronómica, o chef […]
» Ler máisO Sea Fest ianugurouse onte cunha gala na que se escolleron as mellores tapas do festival, que poderán probarse ata o domingo no paseo de Montero Ríos. A programación inclúe […]
» Ler máisEste sábado abre as súas portas O Faneco, a proposta de Ubaldo Méndez para o restaurante do Parque Forestal de Beade, baseada en carnes e peixes a grella e cociña […]
» Ler máisDecoración moderna, tres terrazas distintas e unha carta informal na que é doado caer á hora do solpor. La Cantina del Liceo é un bar imperdible para os que desfrutan […]
» Ler máisSituado na estación marítima de Vigo, o restaurante e bar Albatros é unha gran opción tanto para relaxarnos a diario como para albergar eventos e celebracións importantes. A súa carta […]
» Ler máisAlgunha vez pensamos que o vermú sería unha moda breve para despois encariñarnos con esa copiña doce e saborosa que nos empurra a quedar coas amizades ao sol sen hora […]
» Ler máisAlba Cobo e Isaac Pujales acaban de poñer en marcha un innovador servizo de menús saudables a domicilio no que o autoamor e a divulgación dunha alimentación intuitiva e non […]
» Ler máis