A cociñar: Pizza á galega
Este mes cociñamos con Cocina con Ce e O Muíño de Cuíña unha pizza galega ao cen por cento elaborada con grelos, lacón e tetilla. Como sempre traemos un sorteo […]
» Ler máisEste mes cociñamos con Cocina con Ce e O Muíño de Cuíña unha pizza galega ao cen por cento elaborada con grelos, lacón e tetilla. Como sempre traemos un sorteo […]
» Ler máisEmerxe no corazón da cidade un local aberto aos brunch, aos cafés máis selectos e a unha boa carta de viños e tapas: 3Granos é un espazo flexible. O barista […]
» Ler máisSegundo o dicionario da RAG, sémola é a fariña granulada que se obtén do trigo e doutros cereais e que se utiliza na preparación de sopas, masas etc. En Vigo […]
» Ler máisEste mes cociñamos con Cocina con Ce e Xanceda unha deliciosa torta de cenoria e traemos un sorteo de produtos ecolóxicos de Xanceda e o pack ‘Brava’ de Rei Zentolo […]
» Ler máisNa escena gastronómica da cidade, os locais que ofrecen menú do día eríxense como auténticos oasis para aqueles que buscan unha experiencia culinaria equilibrada e alcanzable. Estes establecementos convértense en […]
» Ler máisArrancamos colaboración con @cocina_con_ce preparando unha das receitas máis típicas desta época en Galicia: as filloas. A receita vén acompañada dun sorteo a través da nosa conta de Instagram para […]
» Ler máisBares e restaurantes son puntos de encontro recorrentes acotío, e máis cando se pon en marcha a temporada de Nadal. Cada ano procuramos con maior antelación o lugar idóneo para […]
» Ler máisPereira Productos del Mar presenta o seu novo receitario con 12 receitas, unha para cada día do ano, inspiradas en Álvaro Cunqueiro e reformuladas polas xóvenes promesas da cociña Ana […]
» Ler máisMesas redondas, competición de startups ou un campus wine serán algunhas das actividades que se desenvolverán os días 19, 20 e 21 de novembro no Tinglado do Porto. Deseñado “por […]
» Ler máis