Baiuca, viñoteca e tapeo internacional no Casco Vello
Logo de traballar nos fogóns deste local da zona vella durante algo máis dun ano, David Lojo colleu a remuda da xerencia en 2017. Decidiu conservar a esencia: viños galegos […]
» Read moreLogo de traballar nos fogóns deste local da zona vella durante algo máis dun ano, David Lojo colleu a remuda da xerencia en 2017. Decidiu conservar a esencia: viños galegos […]
» Read moreO chef venezolano Óscar Gutiérrez crea no seu local de Don Bosco pratos sorprendentes sen necesidade de calor. Crudeza é a primeira cevichería de Vigo, na que tamén atoparemos pratos […]
» Read moreLa Mesa de Conus é unha das propostas máis orixinais que atopamos no panorama gastronómico galego. Sen perder de vista a esixencia pola calidade e a innovación gastronómica, o chef […]
» Read moreEste sábado abre as súas portas O Faneco, a proposta de Ubaldo Méndez para o restaurante do Parque Forestal de Beade, baseada en carnes e peixes a grella e cociña […]
» Read moreDecoración moderna, tres terrazas distintas e unha carta informal na que é doado caer á hora do solpor. La Cantina del Liceo é un bar imperdible para os que desfrutan […]
» Read moreSituado na estación marítima de Vigo, o restaurante e bar Albatros é unha gran opción tanto para relaxarnos a diario como para albergar eventos e celebracións importantes. A súa carta […]
» Read moreHai poucos meses abriu no entorno do Hospital Xeral a cafetería Arrecende, un local de almorzos e merendas ricas, saudables e conscientes. Desde o seu mostrador de doces, ata a […]
» Read moreGloria Avelar e Marcelo Leva abren unha nova sucursal de Yemayá en A Laxe. A cafetería é coñecida pola súa carta con opcións saudables, tanto para veganos como para omnívoros, […]
» Read moreA última incorporación á familia gastronómica de Vialia é un restaurante tailandés, o primeiro en instalarse en Vigo. En Pad Thai Wok atopamos pratos de fideos e arroz, curris, sopas, […]
» Read more