A cociñar: Filloas
Arrancamos colaboración con @cocina_con_ce preparando unha das receitas máis típicas desta época en Galicia: as filloas. A receita vén acompañada dun sorteo a través da nosa conta de Instagram para […]
» Ler máisArrancamos colaboración con @cocina_con_ce preparando unha das receitas máis típicas desta época en Galicia: as filloas. A receita vén acompañada dun sorteo a través da nosa conta de Instagram para […]
» Ler máisBares e restaurantes son puntos de encontro recorrentes acotío, e máis cando se pon en marcha a temporada de Nadal. Cada ano procuramos con maior antelación o lugar idóneo para […]
» Ler máisUn ano máis, Pereira edita Cocina de abordo, un receitario cargado de ideas de pratos para compartir durante o Nadal. Neste 18 volume, a empresa de produtos do mar réndelle […]
» Ler máisComo é tempo de erguer as copas polo novo ano, propoñemos un par de viños procedentes de de dúas boas casas galegas para regar os nosos brindes destas datas. Saúde! […]
» Ler máisO número de establecementos que ofrecen hamburguesas gourmet non para de medrar, polo que manter e diferenciar un negocio centrado neste tipo de produto é cada vez máis complicado. Para […]
» Ler máisPiacere é a nova proposta gastronómica do Pazo Los Escudos. Un restaurante italiano que reúne tradición e orixinalidade nun espazo con salóns luminosos e terraza nos xardíns do pazo. O […]
» Ler máisCielito Querido é un novo café na Rúa Pizarro, con cociña aberta durante todo o día e especializada en brunch e merendas con sabor mexicano. Espazo amplo, tanto interior como […]
» Ler máisLogo de traballar nos fogóns deste local da zona vella durante algo máis dun ano, David Lojo colleu a remuda da xerencia en 2017. Decidiu conservar a esencia: viños galegos […]
» Ler máisO chef venezolano Óscar Gutiérrez crea no seu local de Don Bosco pratos sorprendentes sen necesidade de calor. Crudeza é a primeira cevichería de Vigo, na que tamén atoparemos pratos […]
» Ler máis