Sémola, amasando con bo gusto
Segundo o dicionario da RAG, sémola é a fariña granulada que se obtén do trigo e doutros cereais e que se utiliza na preparación de sopas, masas etc. En Vigo […]
» Ler máisSegundo o dicionario da RAG, sémola é a fariña granulada que se obtén do trigo e doutros cereais e que se utiliza na preparación de sopas, masas etc. En Vigo […]
» Ler máisEste mes cociñamos con Cocina con Ce e Xanceda unha deliciosa torta de cenoria e traemos un sorteo de produtos ecolóxicos de Xanceda e o pack ‘Brava’ de Rei Zentolo […]
» Ler máisNa escena gastronómica da cidade, os locais que ofrecen menú do día eríxense como auténticos oasis para aqueles que buscan unha experiencia culinaria equilibrada e alcanzable. Estes establecementos convértense en […]
» Ler máisArrancamos colaboración con @cocina_con_ce preparando unha das receitas máis típicas desta época en Galicia: as filloas. A receita vén acompañada dun sorteo a través da nosa conta de Instagram para […]
» Ler máisBares e restaurantes son puntos de encontro recorrentes acotío, e máis cando se pon en marcha a temporada de Nadal. Cada ano procuramos con maior antelación o lugar idóneo para […]
» Ler máisPereira Productos del Mar presenta o seu novo receitario con 12 receitas, unha para cada día do ano, inspiradas en Álvaro Cunqueiro e reformuladas polas xóvenes promesas da cociña Ana […]
» Ler máisMesas redondas, competición de startups ou un campus wine serán algunhas das actividades que se desenvolverán os días 19, 20 e 21 de novembro no Tinglado do Porto. Deseñado “por […]
» Ler máisAlium é un referente na cidade para as persoas que seguen unha dieta sen glute, pero tamén para as que buscan sabores diferentes, combinacións arriscadas e pratos equilibrados. Unha lista […]
» Ler máisUn café con calma, un xantar nutritivo, un brunch de fin de semana, ou facer unha compra completa son algunhas das experiencias que nos ofrece Terrae Orgánica, un supermercado e […]
» Ler máis