Porco Celta Tres Fuciños: amarás o cocho sobre todas as cousas
Malia o tempo primaveral, estamos na época de regalarnos a mirada e o padal coa fermosa estampa que nos brinda unha pota fumegante ao lume rodeada de bandexas de legumes, […]
» Ler máisMalia o tempo primaveral, estamos na época de regalarnos a mirada e o padal coa fermosa estampa que nos brinda unha pota fumegante ao lume rodeada de bandexas de legumes, […]
» Ler máisBaruta Burger & Kitchen, Caracuchos Furious Food e La Pepita son as tres hamburgueserías viguesas seleccionadas para participar no II Campeonato de Hamburguesas de España. A gañadora será a mellor […]
» Ler máisHai unha grella de rúas en Vigo que, coma nun mapa de isóbaras, está a converterse nunha zona de altas presións gastronómicas. É curioso, porque case parece un xogo intencionado […]
» Ler máisSe aínda andas a cismar no menú do Nadal, traémosche unha proposta digna dos mellores anfitrións. Como xa vén sendo tradición, o Grupo Pereira volve co receitario «Cocina de a […]
» Ler máisTodos os que durante o Nadal pasan polas tendas de Pereira pregúntase o mesmo: «Por que sempre hai tanta xente/tantos coches aparcados?». A resposta é sinxela: gran producto. Tras falar […]
» Ler máisSe o que buscamos este Nadal é un restaurante que destaque pola calidade da súa materia prima, no que os pratos sexan elaborados de forma tradicional e no que poidamos […]
» Ler máisContinuamos a ruta por eses restaurantes vigueses altamente recomendables para as comidas de Nadal cunha parada en Puro Delirio. Hai uns meses que este local abriu as súas portas en […]
» Ler máisCo Bar Primavera iniciamos unha serie de recomendacións para celebrar as comidas de Nadal. Neste coñecido mesón da Ronda de Don Bosco sérvense racións de guisos tradicionais, táboas de embutidos […]
» Ler máisNa súa edición número 16, o receitario “Cociña de Abordo” recolle pratos con aqueles peixes que os peregrinos dos séculos medievais incluían nas súas comidas.O polbo, a pescada, a luriña, […]
» Ler máis