Plans coa túa cesta de picnic e un bo Alma Atlántica
Tomar algo na terraza esta moi ben, pero se non queremos caer na rutina, o picnic é unha opción estupenda para crear recordos este verán. Desde Alma Atlántica propoñen que […]
» Ler máisTomar algo na terraza esta moi ben, pero se non queremos caer na rutina, o picnic é unha opción estupenda para crear recordos este verán. Desde Alma Atlántica propoñen que […]
» Ler máisBaiona e a súa contorna contan con atractivas opcións para comer e beber entre concertos: Cacicato, la Pepita, Pénjamo e beber en Oniria. Cacicato – Rúa Ventura Misa, 15 @restaurante_cacicato […]
» Ler máisAdemais das competicións deportivas e a música, O Marisquiño contará cunha oferta gastronómica importante, entre elas a da asociación Vigo Gastronómico que despregará un amplo espazo no peirao de transatlánticos […]
» Ler máisO chef venezolano Óscar Gutiérrez crea no seu local de Don Bosco pratos sorprendentes sen necesidade de calor. Crudeza é a primeira cevichería de Vigo, na que tamén atoparemos pratos […]
» Ler máisEspumoso albariño, espumoso mencía rosé, sangría y sangría rosé. Alma Atlántica lanza unha liña de viños lixeiros, con burbullas e base de uva galega para maridar con todos os planazos […]
» Ler máisLa Mesa de Conus é unha das propostas máis orixinais que atopamos no panorama gastronómico galego. Sen perder de vista a esixencia pola calidade e a innovación gastronómica, o chef […]
» Ler máisO Sea Fest ianugurouse onte cunha gala na que se escolleron as mellores tapas do festival, que poderán probarse ata o domingo no paseo de Montero Ríos. A programación inclúe […]
» Ler máisEste sábado abre as súas portas O Faneco, a proposta de Ubaldo Méndez para o restaurante do Parque Forestal de Beade, baseada en carnes e peixes a grella e cociña […]
» Ler máisDecoración moderna, tres terrazas distintas e unha carta informal na que é doado caer á hora do solpor. La Cantina del Liceo é un bar imperdible para os que desfrutan […]
» Ler máis