Baruta, unha nova etapa para os creadores de La Ruta
Ricardo Antela quere continuar a boa reputación da hamburguesería La Ruta nun novo local en García Barbón: Baruta. Un restaurante no que desfrutar a todas horas do día, dun almorzo […]
» Ler máisRicardo Antela quere continuar a boa reputación da hamburguesería La Ruta nun novo local en García Barbón: Baruta. Un restaurante no que desfrutar a todas horas do día, dun almorzo […]
» Ler máisTras a moda da comida chinesa, mexicana ou xaponesa, a gastronomía caribeña vénse acomodando no seo da nosa hostalería. Hai uns anos era complicado catar por aquí petiscos como arepas […]
» Ler máisA IV edición do concurso Retapas será o primeiro evento organizado pola recén creada Asociación de Comerciantes e Hostaleiros do Casco Vello, e terá lugar entre o marte 23 e […]
» Ler máisAeroportos desertos, voos cancelados e as expectativas daquela viaxe soñada postas en lista de espera desde hai xa demasiado tempo debuxan a paisaxe do turismo do último ano. A máis […]
» Ler máisFresco, saudable e personalizable. Os pokés teñen moitos ingredientes para ser o próximo sushi, unha comida exótica que nos invadiu como unha onda e pensamos que sería unha moda pasaxeira, […]
» Ler máisA ausencia de bruxas, paiasos, policías e cow boys que acostuman patrullar as rúas nestas datas pode facer que nos despistemos, pero o Entroido está á volta da esquina. O […]
» Ler máisAdmitámolo, (case) todos somos culpables de pasar maís tempo na cociña desde que se iniciou a pandemia. Unha vez collida a base e o ritmo, aproveitemos a inercia para experimentar […]
» Ler máisEn maio fará seis anos que Marcelo e Dani abriron Terrae Orgánica na rúa Venezuela, unha tenda na que conviven bar e supermercado cun demnominador común, os produtos bio. Eran […]
» Ler máisO servizo a domicilio constitúe nestes tempos a única vía de escape para a afogada hostalería das cidades galegas, que ve como cada remesa de medidas anticovid confina un pouco […]
» Ler máis