Cociñeiros galegos crean receitas con sabor a Nós
Admitámolo, (case) todos somos culpables de pasar maís tempo na cociña desde que se iniciou a pandemia. Unha vez collida a base e o ritmo, aproveitemos a inercia para experimentar […]
» Ler máisAdmitámolo, (case) todos somos culpables de pasar maís tempo na cociña desde que se iniciou a pandemia. Unha vez collida a base e o ritmo, aproveitemos a inercia para experimentar […]
» Ler máisEn maio fará seis anos que Marcelo e Dani abriron Terrae Orgánica na rúa Venezuela, unha tenda na que conviven bar e supermercado cun demnominador común, os produtos bio. Eran […]
» Ler máisO servizo a domicilio constitúe nestes tempos a única vía de escape para a afogada hostalería das cidades galegas, que ve como cada remesa de medidas anticovid confina un pouco […]
» Ler máisHai cinco anos que Ana Terzado colleu a remuda de A Tapa do Barril, unha popular taberna no número 63 da rúa López Mora que os seus pais puxeron en […]
» Ler máisNa historia vital de Lyset Machado hai sempre un mar de por medio. Venezolana, chegou a Galicia hai 20 anos, acompañada do seu marido e os seus fillos. Pasou case […]
» Ler máisPereira publica o seu recetario para o Nadal 2020, que este ano toma a forma de calendario e homenaxea a dieta atlántica, presentando propostas arraigadas na cociña tradicional galega. O […]
» Ler máisSe o outro día falabamos de como as novas restriccións afectaban ao mundo dos espectáculos en directo, non se pode obviar ao que posiblemente sexa o sector máis afectado: a […]
» Ler máisNikko, Bonpland, Umami Taberna e A Xeitosiña únense á campaña de El Tenedor “Volvamos a los restaurantes” que busca reactivar o consumo en hostelería ofrecendo descontos do 50% en toda […]
» Ler máisA Asociación de Comerciante de Teis organiza, por sétimo ano consecutivo, o Concurso de Pinchos de Teis, desde este venres 11 ata o sábado 26 de setembro, na que participan […]
» Ler máis