Finca Monteveiga, albariño de Mar de Frades
Mar de Frades, a bodega das botellas azuis, convídanos a degustar un novo lanzamento: Finca Monteveiga, o primeiro albariño da bodega nado na ribeira do Ulla. O laborioso e coidado […]
» Ler máisMar de Frades, a bodega das botellas azuis, convídanos a degustar un novo lanzamento: Finca Monteveiga, o primeiro albariño da bodega nado na ribeira do Ulla. O laborioso e coidado […]
» Ler máisA bodega coñecida en medio mundo polas súas botellas de lunares remata o ano brindando con Lola, o primeiro espumoso da marca. Como os seus viños, este brut está feito […]
» Ler máisComo cada ano, Pereira Productos del Mar volve á casa por Nadal co receitario Cocina de abordo, que neste 17.º volume homenaxea a figura da escritora e intelectual galega Emilia […]
» Ler máisCoas luces do Nadal prendidas, vólvese lícito facer dos bares un segundo fogar. Os encontros cos amigos expatriados, cos familiares de fóra e as grandes papatorias para celebrar o remate […]
» Ler máisA Taberna Umami está especializada en pratos de peixe e carne tradicionais e modernos e conta cunha apetecible carta para ceas máis lixeiras e informais, ademais de selección de viños. […]
» Ler máisAplomo é un dos restaurantes de referencia para comer a mediodía na zona de Povisa. A súa carta, sempre chea de produtos frescos, e as súas combinacións, lixeiras e nutritivas, […]
» Ler máisZebú é un restaurante especializado en carnes de vacún á grella. Un establecemento amplo e de estética moi coidada, axeitado para reunións de traballo pero tamén xuntanzas familiares e celebracións […]
» Ler máisA cervexaría Leria acaba de gañar o VIII Concurso de tapas Petisquiño co prato Xema na fraga. O local, unha das últimas aperturas do Casco Vello, está especializado en cervexa […]
» Ler máisRabuda é unha taberna tradicional con aires renovados na que o cocido e os pratos de culler comparten carta con petiscos tradicionais de toda España e elaboracións máis actuais. Nestas […]
» Ler máis