REVISTA ABRIL

Cinco restaurantes de Vigo para as ceas de Nadal

Coas luces do Nadal prendidas, vólvese lícito facer dos bares un segundo fogar. Os encontros cos amigos expatriados, cos familiares de fóra e as grandes papatorias para celebrar o remate do ano fan que busquemos sitios axeitados para congregar grupos persoas como máis nos gusta: diante dunha boa mesa. Son moitos os hostaleiros que ofertan menús especiais para podermos xantar, cear ou tomar un petisco coa nosa xente. Iso si, é recomendable reservar coa máxima antelación posible e cómpre tea consideración polo persoal que vive nestas semanas unha enchente de traballo anuais para que os demais poidamos desfrutar con proveito e brindar sen preocupacións.

Zebú, a lume de biqueira

Zebú é un restaurante especializado en carnes de vacún á grella. Un establecemento amplo e...

Umami, a quintaesencia do sabor

A Taberna Umami está especializada en pratos de peixe e carne tradicionais e modernos e...

Cociña tradicional en Taberna Rabuda

Rabuda é unha taberna tradicional con aires renovados na que o cocido e os pratos...

Cervexaría Leria, irmandade de lei

A cervexaría Leria acaba de gañar o VIII Concurso de tapas Petisquiño co prato Xema...

Aplomo, cociña para a consciencia e a saúde

Aplomo é un dos restaurantes de referencia para comer a mediodía na zona de Povisa...
The following two tabs change content below.

Paula Cermeño

Paula Cermeño é licenciada en xornalismo pola USC, pero a súa principal ocupación é viaxar. Mentres aforra para dar a volta ao mundo, traballa como redactora e xestora cultural. Gústanlle os libros, o audiovisual, o teatro e o rock and roll, por iso é doado avistala en moitos dos saraos vigueses.