Mesturas, recuncho doce ao estilo de Nova York
Desde hai ano e medio, o inicio da rúa Fragoso recende a galletas acabadas de facer. Se unha segue o rastro guiada polo olfacto, acabará na porta dunha pastelería especializada […]
» Ler máisDesde hai ano e medio, o inicio da rúa Fragoso recende a galletas acabadas de facer. Se unha segue o rastro guiada polo olfacto, acabará na porta dunha pastelería especializada […]
» Ler máis«Saudable, saboroso, rápido e divertido», así definen os responsables de Burritos Cabrones a proposta coa que levan cativando desde 2021 o público vigués e que resumen como “fast good“, en […]
» Ler máisA kombucha é unha bebida milenaria con base de té verde e fermentada de forma natural. Rico en antioxidantes, encimas e probióticos, este superalimento mellora a dixestión, fortalece o sistema […]
» Ler máisO restaurante tradicional As Cunchas é unha das mellores opcións da cidade para desfrutar a diario do menú do día (que tamén levan a domicilio), pero tamén para celebrar cun […]
» Ler máisEste mes traemos unha receita sinxela coa que sorprender nas sobremesas das xuntanzas estivais. Unha torta elaborada con tan só tres ingredientes: fácil e moi rica! Como sempre traemos un […]
» Ler máisArrancamos colaboración con @cocina_con_ce preparando unha das receitas máis típicas desta época en Galicia: as filloas. A receita vén acompañada dun sorteo a través da nosa conta de Instagram para […]
» Ler máisBares e restaurantes son puntos de encontro recorrentes acotío, e máis cando se pon en marcha a temporada de Nadal. Cada ano procuramos con maior antelación o lugar idóneo para […]
» Ler máisUn ano máis, Pereira edita Cocina de abordo, un receitario cargado de ideas de pratos para compartir durante o Nadal. Neste 18 volume, a empresa de produtos do mar réndelle […]
» Ler máisComo é tempo de erguer as copas polo novo ano, propoñemos un par de viños procedentes de de dúas boas casas galegas para regar os nosos brindes destas datas. Saúde! […]
» Ler máis