Patouro, alta cociña desde a primeira hora
Beni Couso vén precedido de catro xeracións de hostaleiros, polo que a decisión de formarse como cociñeiro non colleu por sorpresa a ninguén do seu círculo máis persoal. Non foi así […]
» Ler máisBeni Couso vén precedido de catro xeracións de hostaleiros, polo que a decisión de formarse como cociñeiro non colleu por sorpresa a ninguén do seu círculo máis persoal. Non foi así […]
» Ler máisCando os negocios tradicionais pechan, a identidade esvaécese con eles. Este non ó o caso de La Marujita, un local de recente apertura situado na antiga librería Cervantes que conserva […]
» Ler máisMoito tardamos os galegos en darnos conta das vantaxes que teñen eses almorzos anglosaxóns de fin de semana. Un pobo de bo dente, capaz de erguerse un domingo ás once […]
» Ler máisA hamburguesería vexetariana Verde Mostaza é unha boa escolla para a alimentación saudable. Neste restaurante levan o pracer dunha hamburguesa convencional ao mundo vexetal. E fano empregando produtos locais, de […]
» Ler máisNon hai prato que se repita máis nos menús do verán que a ensalada rusa. Casa perfectamente con outros clásicos estivais como a tortilla ou os chinchos, e decidir sobre […]
» Ler máisPoden pasar os anos, pero na Pascua temos unha tradición eterna: o roscón dos padriños. Unha escusa perfecta para meterse en fariña cos pecados doces da época máis santa do […]
» Ler máis