Probamos a carta de outono de Alium
Alium é un referente na cidade para as persoas que seguen unha dieta sen glute, pero tamén para as que buscan sabores diferentes, combinacións arriscadas e pratos equilibrados. Unha lista […]
» Ler máisAlium é un referente na cidade para as persoas que seguen unha dieta sen glute, pero tamén para as que buscan sabores diferentes, combinacións arriscadas e pratos equilibrados. Unha lista […]
» Ler máisUn café con calma, un xantar nutritivo, un brunch de fin de semana, ou facer unha compra completa son algunhas das experiencias que nos ofrece Terrae Orgánica, un supermercado e […]
» Ler máisEsta fin de semana comeza a 9ª edición do Petisquiño, o popular concurso de tapas da hostalería viguesa que ten lugar ata o domingo 26. Este ano participan 37 locais […]
» Ler máisSukha funk é un divertido restaurante de sushi e hamburguesas no que unha explosión multicolor o invade todo: desde as paredes ata os pratos. Alegre, atípico e inclusivo son os […]
» Ler máisA smash burger é a volta da hamburguesa á categoría de comida rápida á que pertencía non hai tantos anos. Un novo estilo inspirado na hamburguesas de antes, pensadas para […]
» Ler máisTras a informalidade culinaria máis propia do verán, vén o tempo —por fin— dos pratos de culler e das comidas máis opíparas da temporada outono-inverno, entre os que reina un […]
» Ler máisO número de establecementos que ofrecen hamburguesas gourmet non para de medrar, polo que manter e diferenciar un negocio centrado neste tipo de produto é cada vez máis complicado. Para […]
» Ler máisA viguesa Belén Touceda é a creadora de Sabor & Mesa, un orixinal proxecto que busca maximizar o desfrute nas celebracións ofrecendo enxovais desbotables, pero sempre cun gran coidado estético. […]
» Ler máisAlium é unha tapería no barrio de Casablanca onde todo todo o que se serve é sen glute. A carta está chea de pratos orixinais e abundan as opcións vexetarianas […]
» Ler máis