A cociñar: Pastel salgado
Tomando como base as Mariñeiras inspiradas no pan seco que utilizaban os mariñeiros hai séculos, preparamos un rico pastel, salgado coma o mar, digno da era das grandes travesías. Ingredientes […]
» Ler máisTomando como base as Mariñeiras inspiradas no pan seco que utilizaban os mariñeiros hai séculos, preparamos un rico pastel, salgado coma o mar, digno da era das grandes travesías. Ingredientes […]
» Ler máisOs puntos fortes de Villa Rolendis son a especialización en arroces de peixe e marisco e a localización ribeirá, coa auga do mar chegando ao o muro da casa cando […]
» Ler máisMoi perto da praia de Canido, atopamos esta finca na que tanto podemos desfrutar dun gorentoso brunch como dun petisco despois dunha xornada de sol e mar. Detrás do mostrador […]
» Ler máisSe Cadra é un novo local en Churruca que combina as cañas, os viños e as copas cunha carta para quedar a cear. Bailar, tomar un grolo ou asistir a […]
» Ler máisSeguro que cando en 2014 apostou por facer daquel recuncho da praza de M. Diego Santos un lugar onde a carta física non existía, moita xente pensou que Beni Couso […]
» Ler máisA quen non lle gusta saír comer e atoparse coma na casa? E se ademais o prato nos ofrece a mestura de fusionar a gastronomía galega coa brasileira, éxito asegurado! […]
» Ler máisA kombucha é unha bebida milenaria con base de té verde e fermentada de forma natural. Rico en antioxidantes, encimas e probióticos, este superalimento mellora a dixestión, fortalece o sistema […]
» Ler máisO palacete indiano de Villa Idalina, na localidade portuguesa de Caminha, ofrece desde este mes a posibilidade de gozar dunha merenda privada no alto da súa torre. Durante o tempo […]
» Ler máisONyVÁ!, a axencia de márketing capitaneada por Graciela Castro, é coñecida pola orixinalidade das súas propostas, como os mercados de artesanía que organiza ou as exitosas ceas secretas que celebra […]
» Ler máis