A cociñar: arroz con Deleite
Esta receita é tan típica como infalible. Poucas persoas poden resistirse a esta larpeirada que nos leva directas á nosa infancia. O truco para non fallar é cociñalo a lume […]
» Ler máisEsta receita é tan típica como infalible. Poucas persoas poden resistirse a esta larpeirada que nos leva directas á nosa infancia. O truco para non fallar é cociñalo a lume […]
» Ler máisPola mañá, café, e pola tarde, xeado! O novo local da coñecida xeadería artesanal galega, que acaba de abrir o seu terceiro establecemento en Vigo, na cobizada rúa do Príncipe, […]
» Ler máisDesde a súa chegada en 2019 á zona da Praza de América, Porto Café é o lugar de referencia para quen busca un café de especialidade acompañado de torradas, bagels […]
» Ler máisAs reixas dos postos do mercado teñen bastantes similitudes coas dos famosos garaxes nos que, contan, comezaron algunhas das big tech estadounidenses máis famosas. Unha desas reixas, a do posto […]
» Ler máisNo centro histórico da vila de Tui, a poucos metros do mosteiro de Santo Domingo e á beira do río Miño, emerxe 4 Elementos, un restaurante que busca diversificar a […]
» Ler máisA hamburguesería La Urbana destaca pola súa carne galega de alta calidade e unha carta ampla á que smpre están engadindo novidades. Recemente incorporaron dúas burgers veganas e varias opcións […]
» Ler máisAs persoas con celiaquía, veganas ou que buscan opcións saudables teñen un templo común no barrio das Travesas: Pan Para Todos, un obradoiro pioneiro e referente na elaboración de produtos […]
» Ler máisA churrería Qué Churros! é un referente vigués dos almorzos tradicionais, especialmente nos meses de frío, grazas a súa mestría elaborando un produto tan sinxelo como apreciado: o churro. Desde […]
» Ler máisDesde hai ano e medio, o inicio da rúa Fragoso recende a galletas acabadas de facer. Se unha segue o rastro guiada polo olfacto, acabará na porta dunha pastelería especializada […]
» Ler máis