Solpor a bocados, o mellor da gastronomía viguesa surca a ría
Este xoves zarpou a segunda edición de Solpor a bocados, unha iniciativa de Vigo Gastronómico que combina paseo pola ría en barco, música, viño e un coidado menú de oito […]
» Ler máisEste xoves zarpou a segunda edición de Solpor a bocados, unha iniciativa de Vigo Gastronómico que combina paseo pola ría en barco, música, viño e un coidado menú de oito […]
» Ler máisGeralc Núñez desembarcou en Ferrol coa determinación de dedicarse á cociña, algo que ata entón era simplemente unha afección na súa Venezuela natal. Canda a súa muller, traballou de camareiro […]
» Ler máisA parella de venezolanos formada por Carlos Molinares e Lisa Sierralta, coñecéronse en Maracaibo e quixeron trasladar ao seu negocio, Espacio Caffé, no Centro Comercial Camelias, toda a contundencia da […]
» Ler máisRicardo Antela quere continuar a boa reputación da hamburguesería La Ruta nun novo local en García Barbón: Baruta. Un restaurante no que desfrutar a todas horas do día, dun almorzo […]
» Ler máisTras a moda da comida chinesa, mexicana ou xaponesa, a gastronomía caribeña vénse acomodando no seo da nosa hostalería. Hai uns anos era complicado catar por aquí petiscos como arepas […]
» Ler máisA IV edición do concurso Retapas será o primeiro evento organizado pola recén creada Asociación de Comerciantes e Hostaleiros do Casco Vello, e terá lugar entre o marte 23 e […]
» Ler máisAeroportos desertos, voos cancelados e as expectativas daquela viaxe soñada postas en lista de espera desde hai xa demasiado tempo debuxan a paisaxe do turismo do último ano. A máis […]
» Ler máisFresco, saudable e personalizable. Os pokés teñen moitos ingredientes para ser o próximo sushi, unha comida exótica que nos invadiu como unha onda e pensamos que sería unha moda pasaxeira, […]
» Ler máisA ausencia de bruxas, paiasos, policías e cow boys que acostuman patrullar as rúas nestas datas pode facer que nos despistemos, pero o Entroido está á volta da esquina. O […]
» Ler máis