REVISTA ABRIL

Gastro Movida 

28nov(nov 28)10:0029(nov 29)19:30Gastro Movida GASTRO | Prezos varios10:00 - 19:30 (29)(GMT+01:00) A Sede RC Celta

Detalles do eventos

Gastro Movida Summit pretende ser un referente peninsular en formato congreso gastro, trazando un triángulo que entrelace os puntos País Vasco – Madrid – Galicia. GMS será o lugar de encontro para contidos de valor da industria da gastronomía local.

O evento celebrarase os días 28 e 29 de novembro na Sede do RC Celta, na rúa do Príncipe. Haberá mesas redondas, relatorios, eventos vía streaming, experiencias e activacións de marca para poñer en valor a nosa cultura, o noso talento e o noso territorio. Os catro piares desta iniciativa son a empresa, a innovación, a formación e a sustentabilidade.

O programa é o seguinte:

Luns 28 de novembro


10:00 a 14:00h.
Experiencia: Coñecendo a pesca artesanal na Ría de Vigo
Paseo en barco pola Ría de Vigo onde Javier Costa, explicaranos a riqueza e a importancia desta arte nos nosos mares.

Exclusivo para profesionais.

10:00 a 14:00h. > Xornada en liña:
Gastro Movida: un concepto
A pesca artesanal na ría de Vigo (Javier Costa, experto en pesca artesanal Ría de Vigo)
Saudable: máis que unha declaración de intencións

Martes 29 de novembro

MESAS REDONDAS E RELATORIOS (De balde)

09:30h.
A Ría marca o ritmo
A Ría de Vigo é unha das despensas máis importantes ao noso alcance. Quen son os seus inquilinos? Como se transforma? Que valor achega á industria gastro?

10:15h.
Economía na restauración
Desde a idea á realidade de abrir o teu propio negocio. Que debes saber? Que ferramentas de apoio tes ao teu alcance?

11:15h.
Networking café by Delikia
Desde a idea á realidade de abrir o teu propio negocio. Que debes saber? Que ferramentas de apoio tes ao teu alcance?

11:45h.
A formación: clave do éxito
Perspectiva dos centros de formación e a súa importancia para conseguir o obxectivo global nas empresas de restauración.

12:30h.
Sustentabilidade entre fogóns
Como activar unha estratexia sostible nun restaurante de alta cociña.

CAMPUS WINE (Prezo 30€)

17:30h.
Benvidos ao cabo do mundo onde todo comeza
Juanjo Figueroa Treus, presidente da Asociación Galega de Catadoras, fai unha introdución aos viños de Galicia mentres se degustan dous viños.

18:15h.
O momento é agora
Nesta charla-coloquio trataremos de poñer en común os puntos máis importantes para a posta en valor do viño galego dentro e fóra das nosas fronteiras.

–       Eva Román, promotora de Entreviños Muta

–       Rosa Martínez, responsable de Marketing D.O. Rias Baixas

–       Nolo Giráldez, director comercial de Grandes Pagos Gallegos

–       María José González, xefa do departamento de Promoción da Calidade Alimentaria da Axencia Galega de Calidade Alimentaria da Consellería do Medio Rural

19:00h.

Cata de cinco impartida por catadores. Cada catador un viño, o seu proxecto.

Viños dos 5 D.O. Galegas con cata didáctica facendo un percorrido polos viños de Galicia explicando as características de cada zona modo formación.

  • Juliana Picarelli, catador do restaurante Maruja Limón, Estrela Michelín
  • Deisy Barrios, catador do restaurante Morrofino, mención Bib Gourmand Michelín
  • Victor Vidal, Catador Culler de Pau, restaurante dúas Estrelas Michelín
  • Óscar Cidanes, catador e propietario do restaurante De Tapa en Cepa
  • Laura Guillán, catador do Restaurante Centeo

Máis

Hora

28 (Luns) 10:00 - 29 (Martes) 19:30(GMT+01:00)

Localización

A Sede RC Celta

Sede Real Club Celta de Vigo

Other Events