DO PAÍNZO AO MILLO: OS MIL GRANS
Detalles do eventos
Mostra temporal composta por preto de 50 pezas coas que coñecer parte da historia alimentaria de Galicia a través dun cereal: o millo. Diversos bloques enriquecen esta viaxe
Detalles do eventos
Mostra temporal composta por preto de 50 pezas coas que coñecer parte da historia alimentaria de Galicia a través dun cereal: o millo. Diversos bloques enriquecen esta viaxe a través do gran: historia da planta coas diversas variedades que dela existen (branco, pego, corvo, …), o pan, os múltiples usos e recursos do millo, os obxectos relacionados coa súa produción e os exemplos de arquitectura adxectiva con el relacionada.
Pezas e documentación: Rubén Berto Covelo e Museo Liste.
Lugar: Sala didáctica “O devir das estacións”.
Datas: ata final de ano.
Horarios:
luns | pechado |
martes | 10:00–14:00 |
mércores | 10:00–14:00, 17:00–19:00 |
xoves | 10:00–14:00 |
venres | 10:00–14:00 |
sábado | 10:00–14:00 |
domingo | pechado |
Máis
Hora
11 xaneiro, 2021 10:00 - 31 decembro, 2021 14:00(GMT-11:00)
Localización
Museo Liste
Calle Pastora, 22, 36210 Vigo, Pontevedra
Hoxe móvese
Séguenos nas redes