novembro, 2021

20nov12:00Cociñando cienciaPEQUECHOS | De balde12:00 Biblioteca Juan Compañel

Detalles do eventos

Desde que o Físico Nicholas Kurti e o profesor de química Hervé This acuñaron o termo “Gastronomía Molecular” en 1988 fomos testemuñas dunha verdadeira revolución na cociña. Ser cociñeiro é unha das profesións que está de moda.

O mundo culinario ofrece unha excelente plataforma para achegar fenómenos complexos da física e a química ao público e permítelles comprendelos a través de sistemas moi próximos.

A cociña é pura ciencia, non hai forma de entender a cociña se non é mediante reaccións químicas e biolóxicas.

Duración: 60 minutos.

Idade: de 4 anos en adiante.

Reserva de praza na biblioteca ou no teléfono 886 120 445.

Máis

Hora

(Sábado) 12:00

Localización

Biblioteca Juan Compañel

Rúa Joaquín Yáñez, 6, 36202 Vigo, Pontevedra

X