Cociñando ciencia
20nov12:00Cociñando cienciaPEQUECHOS | De balde12:00 Biblioteca Juan Compañel
Detalles do eventos
Desde que o Físico Nicholas Kurti e o profesor de química Hervé This acuñaron o termo “Gastronomía Molecular” en 1988 fomos testemuñas dunha verdadeira revolución na cociña. Ser
Detalles do eventos
Desde que o Físico Nicholas Kurti e o profesor de química Hervé This acuñaron o termo “Gastronomía Molecular” en 1988 fomos testemuñas dunha verdadeira revolución na cociña. Ser cociñeiro é unha das profesións que está de moda.
O mundo culinario ofrece unha excelente plataforma para achegar fenómenos complexos da física e a química ao público e permítelles comprendelos a través de sistemas moi próximos.
A cociña é pura ciencia, non hai forma de entender a cociña se non é mediante reaccións químicas e biolóxicas.
Duración: 60 minutos.
Idade: de 4 anos en adiante.
Reserva de praza na biblioteca ou no teléfono 886 120 445.
Máis
Hora
(Sábado) 12:00
Localización
Biblioteca Juan Compañel
Rúa Joaquín Yáñez, 6, 36202 Vigo, Pontevedra
Hoxe móvese
Séguenos nas redes