Club Faro: Por qué no hay que dejar de comer pescado. Claves para una pesca responsable y bien gestionada
Detalles do eventos
O biólogo mariño Ernesto Penas Lado responderá á pregunta de “Por que non hai que deixar para comer peixe”, e ofrecerá “claves para unha pesca
Detalles do eventos
O biólogo mariño Ernesto Penas Lado responderá á pregunta de “Por que non hai que deixar para comer peixe”, e ofrecerá “claves para unha pesca responsable e ben xestionada”. Sostén que a pesca produce a proteína animal máis saudable e ten unha pegada de carbono, e un impacto sobre a biodiversidade, máis baixos que os de moitos outros sistemas de produción de alimentos.
Presenta: Enrique López Veiga (doctor en Ciencias Biolóxicas).
Acceso preferente para subscritores e libre ata completar o aforo de 150 persoas.
23 de setembro ás 8 da tarde no Salón de actos do MARCO (C/ Príncipe, 54).
Máis
Hora
23 setembro, 2024 20:00(GMT+02:00)
Localización
MARCO
Museo de Arte Contemporánea de Vigo, Rúa do Príncipe, 54, 36202 Vigo, Pontevedra
Hoxe móvese
Séguenos nas redes